Ställ ut på Skånejul

Den vackra och välbevarade herrgården Hässleholmsgården med anor från 1500-talet, ligger precis i utkanten av Hässleholm. Gården ger en fantastisk inramning till ett stämningsfullt arrangemang - Skånejul - och har gjort så i drygt 30 år. Ca 100 utställare hittar här varje år en fantastisk möjlighet att visa upp hantverk av god kvalitet för ca 10 000 besökare. Vill du vara med?

Hushållningssällskapet ser gärna att utställarna kommer från Skåneregionen. Produkterna som säljs skall vara egentillverkade och matvaror som saluförs ska så långt det är möjligt vara tillverkade av svenska råvaror. En styrelse bedömer och godkänner din ansökan. För att kunna göra en rättvis bedömning behöver vi se exempel på dina produkter och hantverk, i undantagsfall på foto. Endast de varor som är godkända får finnas med till försäljning. 

Parkering och övernattning
Vi har fri utställar- och besökarparkering. Inne på området finns ett mycket trevligt vandrarhem som kan nyttjas av utställare. Här bör du vara ute i god tid! För att boka rum kontakta Camilla o Patric via vandrarhemmets hemsida»

Information
På mässan finns cirka 100 utställarplatser fördelade i olika byggnader. En utställningsplats är
2,5 m x 1,5 m. Önskas 2 platser blir kostnaden dubbel. Bord och övrigt utställningsmaterial svarar utställaren själv för.

Anmälan 
Anmälan öppnar inom kort.

 


Information
Frågor besvaras av
mässansvarig på Hushållningssällskapet
Skåne:
Annika Jönsson,
tfn 010-476 20 10
E-post

Anmälan och villkor 2024 (PDF)

 

Bakom Skånejul står Hushållningssällskapet Skåne. Läs mer på www.hushallningssallskapet.se
© Hushållningssällskapet Skåne 2023